Om oss

Siden 1990 har vi gjort Bergen til en gladere by med smaken av vår utsøkte konfekt

Konfektgalleriet

Bak Konfektgalleriets virksomhet finner du et veldig enkelt mål. Som konfektforretning ser vi det som vår oppgave å bringe litt mer glede og nytelse inn i din hverdag – dette gjennom smaken av ekte kvalitetssjokolade. Det skal være lov å hygge seg litt ekstra i hverdagen, og enda litt ekstra når anledningen er spesiell. Vår erfaring er at sjokolade og konfekt er ypperlig egnet til oppnå dette.

Du finner oss i første etasje på Galleriet, og butikken vår er i seg selv et lite galleri. Disker fulle av godbiter for enhver smak. Noen synes ren sjokolade er fulkommen i seg selv, andre liker spennende tilsetninger og overraskende smaksopplevelser.

Leverandør i særklasse

Mange synes verdens beste sjokolade lages i Belgia. Konfektgalleriet er blant disse. Erfaring i bransjen har latt oss smake på sjokolade fra mange ulike steder, men når vi får velge , velger vi produktene fra Daskalides.

Konfektgalleriet er eneste forhandler av Daskalides konfekt i Skandinavia. Har du ikke hørt om Daskalides før, her er litt historie:

Bedriften holder til i Belgia, og kvalitetskonfekt er deres spesialitet. Daskalides ble etablert av Jean Daskalides som grunnla sin første konfektbutikk i Gent i 1931 Deres mest kjente produkter er praliner og trøfler med stort fokus på ekte råvarer,  håndverk og Belgiske tradisjoner.

Daskalides støtter utvikling av småskala kakaobønneprodusenter.

Åpningstider

Mandag til fredag: 09:00 – 21:00

Lørdag: 09:00 – 18:00

Søndag: Stengt

Konfekt tilpasset dine ønsker

Som konfektforretning ønsker vi å skille oss ut – og yte det lille ekstra for deg som vår kunde. Derfor er vi på Konfektgalleriet svært opptatt av at du ikke bare får et kvalitetsprodukt, men også det rette produktet til personen og anledningen.

Av denne grunn tar vi kontinuerlig inn nye produkter til høytider og merkedager, og tilbyr også fleksible bedriftsavtaler for å holde arbeidsplassen din trivelig og glad. Hos konfektgalleriet får du alltid selv muligheten til å håndplukke produktene du liker, men vi kan også sette sammen pakkeløsninger basert på dine preferanser. Nei ikke nøl med å kontakte oss for å høre hva vi kan tilby.