Kun i Bergen

Våre ferskvare produkter er håndlaget og tåler
dessverre ikke å bli fraktet nasjonalt, helt enda!

Makroner er bestillingsvare, og hver bestilling blir behandlet manuelt og på forespørsel. Vi anbefaler å bestille minimum 1-2 dager før henting / levering. 

Makronmeny

Pris pr. 28,-

Alle våre makroner fra SebastienBruno er glutenfrie og vegetarvennlige. Blåbær og Solbærkompott er i tillegg uten laktose! Makronene er en lett marengs laget av malte mandler, sukker og eggehviter. Den er luftig og fin med en sprø skorpe. Fyllet varierer, men ofte er det en sjokoladeganasj smaksatt med frukt, krydder, karamell eller noe annet godt. SebastienBruno lager alt fra bunnen av, derfor vil utseende og smak kunne variere noe fra gang til gang, men som oftest vil du kjenne igjen din favoritt. For alle våre makroner tilbyr vi hjemlevering mandag – fredag på dagtid med vår ekspresslevering innenfor Bergen kommune i tillegg til henting i butikk. (Levering gjelder ikke helligdager).

Mørk sjokolade

Melkesjokolade

Hvit sjokolade

Annet fyll

Våre eskeløsninger

Eske med 6 makroner (170,-)
Eske med 8 makroner (225,-)
Eske med 12 makroner (335,-)
Eske med 20 makroner (540,-)
Hjerteeske med 18 makroner (599,-)
Hjerteeske med 24 makroner (759,-)

Makronpyramider

Makronpyramider passer perfekt til festlige anledninger. Har du lyst å låne et til ditt arrangement? Vi låner de ut uten ekstra kostnad og har de i både svart og hvit! Legg til en ekstra kommentar ved bestilling om hvilken størrelse og farge du ønsker å låne (det er vanlig å beregne 3-4 makroner per gjest). Makronpyramidene får du ferdig montert og du plasserer selv makronene på.

24 stk
40 stk
60 stk
84 stk
Meny