Kun i Bergen

Våre ferskvare produkter er håndlaget og tåler
dessverre ikke å bli fraktet nasjonalt, helt enda!

Kaker er bestillingsvare, og hver bestilling blir behandlet manuelt og på forespørsel. Vi anbefaler å bestille minimum 1-2 dager før henting / levering. Ved ønske om ekstra pynt og skrift må bestilling senest sendes inn 1 måned før henting / levering.

Kakekart og bestillingsskjema

Kakemeny

Alle våre kaker fra SebastienBruno lages for hånd med ingredienser av høy kvalitet og inneholder ingen konserveringsmidler. De fleste kakene er i tillegg også glutenfrie. Trio og Pamplune i store kaker kan bestilles både med sukkerbrødbunn og mandelbunn. De store kakene kan også tilpasses etter ønske med ekstra pynt og skrift til feks bursdager, jubileum, bryllup, konfirmasjon, babyshower og andre arrangementer/markeringer. For alle våre kaker tilbyr vi hjemlevering mandag – lørdag med vår ekspresslevering innenfor Bergen kommune i tillegg til henting i butikk. (Levering gjelder ikke helligdager).

Store kaker – 6 PERS 479,- / 8 PERS 599,- / 10 PERS 699,- / 15 PERS 999,- / 20 PERS 1399,-

porsjonskaker – PRIS pr stk 79,-

Eclairs – PRIS pr stk 79,-

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter