Fransk ostekake med bringebærfyll og mandelbunn – uten gluten

Våre ferskvare produkter er håndlaget og tåler
dessverre ikke å bli fraktet nasjonalt, helt enda!
Kaker er bestillingsvare, og hver bestilling blir behandlet manuelt og på forespørsel.
Kakekart og bestillingsskjema
Alle våre kaker fra SebastienBruno lages for hånd og utseende på produktene vil derfor kunne avvike noe fra produktene i butikk. Kakene lages med ingredienser av høy kvalitet og inneholder ingen konserveringsmidler. De fleste kakene er i tillegg glutenfrie
Store kaker – 6 PERS 449,- / 8 PERS 559,- / 10 PERS 659,- / 15 PERS 959,- / 20 PERS 1359,-
Fransk ostekake med bringebærfyll og mandelbunn – uten gluten
Mørk sjokolademousse med appelsin créme brûlée fyll med sukkerbrød-bunn – med gluten
Pasjonsfruktmousse med bringebærfyll og mandelbunn – uten gluten
Pistasjmousee med bringebærfyll og mandelbunn – uten gluten
Tre lag med hvit, melk og mørk sjokolademousse med sukkerbrødbunn – med gluten
Melkesjokolademousse med peanøttkremfyll og mandelbunn – uten gluten
porsjonskaker – PRIS pr stk 69,-
Fransk ostekake med rømme, fløte og bringebær – uten gluten
Pasjonsfruktmousse med bringebærfyll og mandelbunn – uten gluten
Pistachemousse med bringebærfyll og mandelbunn – uten gluten
Terte med sitronfyll og melbunn – med gluten
Solbærmousse med sitronkremfyll og mandelbunn – uten gluten
Hvit, melk og sjokolademousse med mandelbunn – uten gluten
Melkesjokolademousse med vanilje créme brûlée fyll og mandel bunn – uten gluten
Eclairs – PRIS pr stk 69,-
Eclair fylt med en smaksrik og fyldig hasselnøttkrem på innsiden og toppet med hvit sjokoladeglasur og hakkede hasselnøtter – med gluten
Eclair fylt med en smaksrik og fyldig pistasjkrem på innsiden og toppet med hvit sjokoladeglasur og hakkede pistasjnøtter – med gluten
Eclair fylt med en smaksrik og fyldig sjokoladekrem på innsiden og toppet med sjokoladeglasur og sjokoladekjeksbiter – med gluten
Eclair fylt med en vanilje og salt karamell krem på innsiden og toppet med hvit sjokoladeglasur og sjokoladeperler – med gluten